Praktische informatieBereikbaarheid en Parking

 • Openbaar vervoer: Busnummer 25 stopt aan de bushalte Sint-Michiels 'T Speelhof die gelegen is op 100 meter van onze praktijk.
 • Fiets of auto: U kunt gebruik maken van onze private parking door via de oprit verder te rijden tot achteraan het terrein.

Kinesitherapie

 • Wat neem je mee bij uw eerste consultatie:
 1. Identiteitskaart
 2. Voorschrift van de behandelende arts
 3. Kleefvignet van uw mutualiteit
 4. Verslagen en medische beeldvorming (Echografie, Rx, CT-/MRI-scan(s) van uw letsel
 5. en eventueel een historiek van vorige letsels

 • Betaling:
  De betaling gebeurt ofwel om de 3 behandelingen of bij de laatste behandeling van de maand. Dit kan zowel contant als met bancontact. Voorlopig zijn er nog geen betaalapps aanwezig. Indien u een voorschrift van de arts hebt, komt u in aanmerking voor terugbetaling van uw mutualiteit.

Psychotherapie

 • Een gesprek duurt 50 à 60 minuten en kost 45 euro. Na iedere consultatie wordt er contant betaald. Indien nodig kan je een bewijs van betaling krijgen.  
 • Hoe aanmelden? Gezien we de telefoon niet kunnen opnemen tijdens een therapiegesprek, laat je best een berichtje na op de voicemail. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een eerste verkennend gesprek vast te leggen. Dit kan ook via mail. Tijdens dit eerste gesprek beluisteren we uw zorgen en bekijken we hoe we samen op weg kunnen in de therapie. We bepalen samen de frequentie (wekelijks, tweewekelijks) van de therapie. Hoe lang de therapie zal duren valt moeilijk te voorspellen.
 • Voor de opmaak van een uitgebreid verslag, overleg met externe diensten, enz. wordt 50€/uur aangerekend.
 • We doen onze uiterste best om flexibel met onze agenda’s om te gaan. Daarom rekenen we er op dat de geplande gesprekken ook kunnen doorgaan. Indien een afspraak niet wordt afgebeld (minstens 24 u. vooraf) wordt die toch aangerekend. Bij eventuele annulering vragen wij om uw therapeut rechtstreeks te contacteren via gsm.
 • Beroepsgeheim: met alles wat in gesprek aan bod komt, wordt vertrouwelijk omgegaan. Wij zijn gebonden aan ons beroepsgeheim. Indien aangewezen en enkel in samenspraak met de cliënt, kunnen wij samenwerken met andere betrokken hulpverleners zoals huisartsen, psychiaters, kinesisten…
 • Terugbetaling: voor vragen omtrent terugbetaling adviseren wij u contact op te nemen met uw ziekenfonds.

Bij hinder, gelieve 24 uur op voorhand te verwittigen met een geldige reden aub.

KineTica
Titecastraat 130
8200 Sint-Michiels